U wilt er eens even helemaal tussenuit? Lekker uitwaaien, zonnebaden op het strand of een verfrissende duik in zee? Heerlijk fietsen door de polders of gewoon even een terrasje pakken?  Weer even tot rust komen en energie opdoen? Op zoek naar een betaalbare vakantiebungalow? Gelegen op een unieke plek vlakbij duinen en strand? Kom dan naar bungalowpark De Hasecamer. Dan zit u bij ons goed! Tevens is op het gehele park Gratis WiFi beschikbaar!


Bungalowpark De Hasecamer is een zeer fraai en rustig bungalowpark gelegen op anderhalve hectare eigen grond. Het is een kleinschalig en kindvriendelijk park waar gastvrijheid en gezelligheid nog in een hoog vaandel staan.  Op slechts 900 meter van een van de witste stranden van Nederland en toch nabij het hart van het sfeervolle dorp Callantsoog. In het natuurgebied, direct grenzend aan ons park, en in de weidse omgeving van Callantsoog zijn prachtige wandelingen te maken. De fietser kan in de omgeving vele ANWB -routes volgen. Maneges bieden de paardenliefhebber vele mogelijkheden, en de sportieve surfer heeft op het strand een eigen strandvak.

Ondanks het vlakke strand zijn overdag altijd de reddingsbrigade en strandwachten aanwezig, waardoor Callantsoog een zeer veilige badplaats voor groot en klein is.