Wij zijn familie Ten Boekel.

 

Onze ouders hebben jaren geleden een bungalowpark opgericht en opgebouwd. Zij doopten dit tot Bungalowpark  “ De Hasecamer “. Deze naam is herleid van een onderdeel van natuurreservaat “ Het  Zwanenwater “ . Na het overlijden van onze laatste ouder, onze moeder, besloten wij de kinderen  Bert, Gerda, Petrie en Thea het bedrijf voort te zetten.

Onze moeder was altijd degene die de verhuur van de bungalows deed. Zij deed dit altijd met groot plezier en op grandioze wijze.


De voortzetting van het bedrijf willen wij zoveel mogelijk in de geest van onze ouders doen maar uiteraard gaat dit ook gepaard met de nodige veranderingen en vernieuwingen. Wij proberen wel zoveel mogelijk te luisteren naar de wensen van onze gasten.

Ons park is gelegen op 1,5 hectare  grond en op een unieke plek in Callantsoog. Zo’n plek zult u niet snel elders aantreffen.


In het midden van het terrein bevindt zich een groot speelgrasveld waarbij ook de kleinste kinderen veilig kunnen spelen. Deze plek is uitermate geschikt om te vliegeren, voetballen (minidoeltjes aanwezig), golfen, volleyballen (volleybalnet aanwezig), een trampoline en een houten speelhuisje met glijbaan, klimrek en twee schommels.

Mocht u besluiten om uw vakantie eens bij ons door te brengen of gewoon een weekend of midweek te boeken dan hopen wij dat u, net zoals wij, zult genieten van de vrijheid, mooie omgeving, de rust, kindvriendelijke sfeer van ons park.

Bungalowpark De Hasecamer

Kruisweg 5

1759 JA Callantsoog

telefoon 0224 58 1389

info@hasecamer.nl